سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

شناسایی ‌گروه سازمان‌یافته تقلب در کنکور ۹۹

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لردگان استان چهارمحال و بختیاری از شناسایی و تعقیب قضایی عوامل اصلی گروه سازمان یافته تقلب در کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 08
کد خبر: ۸۶۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر از شهرکرد به نقل از دادگستری چهارمحال و بختیاری، سعید جریده‌اصل ‌اظهار داشت: در سال 1399 برخی افراد با انگیزه‌های مالی و سودجویانه ضمن تشکیل یک گروه سازمان یافته مبادرت به اغفال تعدادی از دانش آموزان در رشته‌های مختلف کرد و به این آنها و والدینشان اطمینان خاطر دادند که به سئوالات کنکور سراسری و پاسخنامه سئوالات دسترسی دارند و می‌توانند در ازای دریافت مبالغی همزمان با روز برگزاری آزمون سراسری پاسخ سئوالات کنکور را در اختیار دانش آموزان ارائه قرار دهند.

 

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لردگان افزود: در روز برگزاری آزمون سراسری از برخی داوطلبان تجهیزات الکترونیکی کشف شد که این تجهیزات از طریق گروه مجرمانه تهیه و در اختیار داوطلبان قرار گرفته بود و البته با هوشیاری و دقت مراقبان این افراد موفق به استفاده از این تجهیزات نشدند.

 

وی ادامه داد: پس از کشف تحهیزات مزبور، تحقیقات قضایی جامع و کاملی جهت کشف ابعاد قضیه آغاز شد و در جریان این تحقیقات مشخص شد عده‌ای سودجو با تشکیل گروهی سازمان یافته نسبت به فعالیت غیر مجاز در زمینه کنکور سراسری اقدام و مدعی دسترسی به سئوالات کنکور سراسری و پاسخ نامه‌ها هستند.

 

جریده‌اصل با بیان اینکه همه عوامل این گروه در اسرع وقت شناسایی، دستگیر و تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند، تصریح کرد: در حال حاضر تحقیقات جهت بررسی صحت یا نادرستی ادعای متهمین در جریان است و تا اتمام تحقیقات نمی‌توان در این خصوص اظهار نظر کرد.

 

سعید جریده اصل همچنین خاطرنشان کرد: به علت آنکه متهمان با افراد دیگری در سایر استان‌های کشور مرتبط بودند و می‌بایست آن افراد نیز شناسایی و از ایشان تحقیق شود لذا رسیدگی قضایی تاکنون ادامه یافته است.

 

وی افزود: علیرغم این موضوع در آینده‌ای نزدیک تحقیقات قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب لردگان خاتمه می‌یابد و با توجه به دلایل به دست آمده مبنی بر ارتکاب جرم از سوی متهمان، پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری دو ارسال خواهد شد.

 

دادستان عمومی و انقلاب لردگان با اشاره به اینکه همه داوطلبین کنکور سراسری که با این گروه مجرمانه ارتباط داشتند در همان ابتدای کار شناسایی شده اند اظهار داشت: اسامی این داوطلبان مزبور نیز به سازمان سنجش و آموزش کشور اعلام گردید تا مطابق مقررات نسبت به تخلفات احتمالی ایشان رسیدگی و اتخاذ تصمیم شود.

 

جریده اصل در پایان اعلام داشت: طی چند روز اخیر همه موسسات غیرمجازی که در زمینه کنکور سراسری در شهرستان لردگان فعالیت داشتند شناسایی و دستورات قضایی لازم برای پلمپ این موسسات و جلوگیری از فعالیت آن‌ها صادر شد./ تسنیم

ارسال نظر